Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

佛山市沣耐医疗器械有限公司 Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καλωσορίστε στο λεπτότερο ζούλιγμα, έναν αξιόπιστο και χρήσιμο προμηθευτή των υψηλής ποιότητας οδοντικών προϊόντων και τις υπηρεσίες. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2018 με μια αποστολή για να βελτιώσει την οδοντική βιομηχανία με να παράσχει τις καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις στους οδοντικούς επαγγελματίες παγκοσμίως.

 

Στο λεπτότερο ζούλιγμα, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα και των υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες τους και υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Η ομάδα πεπειραμένων επαγγελματιών μας αφιερώνεται στην παράδοση της εξαιρετικών εξυπηρέτησης πελατών και της τεχνικής υποστήριξης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των οδοντικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των οδοντικών καρεκλών, των οδοντικών λαμπτήρων, των οδοντικών μονάδων, και των οδοντικών οργάνων. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται με την πιό πρόσφατη τεχνολογία για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα των οδοντικών επαγγελματιών, επίσης παρέχοντας την καλύτερη υπομονετική εμπειρία.

Υπερηφανευόμαστε για τη δυνατότητά μας να προσαρμόσουμε τα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να καταλάβουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους και να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους.

 

Στο λεπτότερο ζούλιγμα, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της αξίας στους πελάτες μας μέσω των υψηλής ποιότητας προϊόντων, την εξαιρετική υπηρεσία, και την ανταγωνιστική τιμολόγηση. Είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα υπερβούν τις προσδοκίες σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας. Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θα επιθυμούσε να μάθει περισσότερων για τα οδοντικές προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Λεπτότερος

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 300-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ 佛山市沣耐医疗器械有限公司 Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ 佛山市沣耐医疗器械有限公司 Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ 佛山市沣耐医疗器械有限公司 Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ 佛山市沣耐医疗器械有限公司 Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ 佛山市沣耐医疗器械有限公司 Πιστοποιήσεις